Тези дни видяхме и  Красима в Черешката на тортата заедно

...
Тези дни видяхме и  Красима в Черешката на тортата заедно
Коментари Харесай

Помните ли Красима от Игри на волята? Показа какви ги върш...

Тези дни видяхме и  Красима в " Черешката на тортата " дружно с останалите участници от " Игри на волята ". И макар че тя не съумя да завоюва плакета на кулинарната конкуренция, както й се искаше, направи нещо, което още веднъж я изстреля в обсега на вниманието в обществените мрежи.

" Черешката " завоюва Паулина, а на второ място остана Андрей. Красима пък, се забавляваше съществено в тази компания, макар че на арената на " Игри на волята " постоянно никак не й беше до смях. Освен това неотдавна сподели и гаджето си, а фотографията им е повече от секси.

Гаджето на Красима се споделя Александър и двамата са дружно от години. Дори се чака скоро да се заприказва и за женитба. " Мога да кажа, че съм намерила верния човек за мен ", показа преди време фурията.

След като излезе от " Игри на волята ", Красима направи цялостна трансформация - промени на няколко пъти цвета на косата си, подложи се на промяна, смъкна непотребните килограми и през днешния ден е умопомрачителна мацка, написа show.blitz.bg.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР